1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן עד שהוא אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
2. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים קלות עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את קוביות הסלמון למחבת ומטגנים כ-5 דקות מכל צד עד שהן מבושלות היטב.
4. מוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
5. מוסיפים את הספגטי המבושל למחבת ומערבבים עד שהספגטי מצופה היטב ברוטב.
6. מעבירים לצלחות הגשה ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
7. מגישים חם ונהנים!