1. מתחילים בבישול הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
2. בזמן שהפסטה מתבשלת, מכינים את רוטב הטחינה והסלק. חותכים את הסלקים המבושלים לקוביות ומכניסים לבלנדר.
3. מוסיפים לבלנדר את הטחינה, מיץ הלימון, שיני השום, המים, מלח ופלפל. טוחנים עד לקבלת רוטב חלק ואחיד.
4. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים בעדינות.
5. יוצקים את רוטב הטחינה והסלק על הפסטה ומערבבים היטב עד שהפסטה מכוסה ברוטב בצורה אחידה.
6. מגישים חם, מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומעט פלפל שחור גרוס טרי.