1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן עד שהוא אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
2. במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על חום בינוני. מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים עד שהם מפיצים ריח נעים.
3. מוסיפים את קרם הקוקוס למחבת ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה קלה.
4. מוסיפים את רוטב הסויה, הסוכר החום ומיץ הליים. מערבבים עד שהסוכר נמס והתערובת אחידה.
5. מוסיפים את הספגטי המבושל למחבת ומערבבים עד שהוא מצופה ברוטב.
6. מוסיפים את הבזיליקום הטרי ומערבבים בעדינות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
7. מגישים חם, מקשטים באגוזי קשיו קלויים.