1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן עד שהוא אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
2. במחבת גדולה מחממים את שמן הזית על אש בינונית. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים קלות עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את השקדים הטחונים למחבת ומערבבים היטב עם השום והשמן. מטגנים במשך 2-3 דקות עד שהשקדים מתחילים להזהיב.
4. מוסיפים את הספגטי המבושל למחבת ומערבבים היטב כך שהרוטב יכסה את כל הפסטה.
5. מוסיפים את הפרמזן המגורד ומערבבים שוב עד שהגבינה נמסה ומתמזגת עם הרוטב.
6. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה.
7. מגישים חם ונהנים!