1. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית.
2. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את רצועות הפרגיות למחבת ומטגנים עד שהן מתחילות להזהיב מכל הצדדים.
4. מוסיפים את הפלפלים וממשיכים לטגן עד שהם מתרככים.
5. מוסיפים את תבלין השווארמה, מלח ופלפל, ומערבבים היטב כך שכל המרכיבים יתעטפו בתבלינים.
6. ממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות עד שהפרגיות מבושלות היטב.
7. מסירים מהאש ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומיץ הלימון. מערבבים היטב ומגישים חם.