1. מתחילים בניקוי הפטריות שיטאקה וחותכים אותן לרצועות דקות.
2. מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני ומוסיפים את הבצל. מטגנים עד שהבצל נעשה שקוף ורך.
3. מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן עוד כדקה.
4. מוסיפים את הפטריות למחבת ומערבבים היטב כך שהן יתכסו בשמן ובבצל.
5. מוסיפים את הכמון, הפפריקה, הכורכום, המלח והפלפל השחור. מערבבים היטב ומבשלים עד שהפטריות מתרככות וסופגות את כל הטעמים, כ-10 דקות.
6. מוסיפים את הסילאן ומיץ הלימון, מערבבים ומבשלים עוד כ-2 דקות.
7. מגישים את השווארמה בפיתה או לאפה עם ירקות טריים לפי הטעם.