1. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס והכינו תבנית מאפינס עם ניירות אפייה.
2. בקערה גדולה, ערבבו את הקישואים המגוררים עם גבינת הפרמזן.
3. בקערה נפרדת, טרפו את הביצים עם שמן הזית והחלב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. הוסיפו את התערובת הרטובה לקערת הקישואים וערבבו היטב.
5. בקערה נוספת, ערבבו את הקמח עם אבקת האפייה, המלח והפלפל השחור.
6. הוסיפו את התערובת היבשה לתערובת הקישואים וערבבו בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.
7. מלאו את תבניות המאפינס בתערובת עד 3/4 גובה ואפו בתנור שחומם מראש כ-25 דקות, או עד שהמאפינס מזהיבים וקיסם יוצא נקי.
8. הוציאו מהתנור ותנו למאפינס להתקרר מעט לפני ההגשה.