1. מתחילים בבישול הפסטה: מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
2. מכינים את הפסטו: במעבד מזון, טוחנים את הכוסברה, אגוזי המלך, שום, שמן זית, פרמזן, מלח, פלפל ומיץ לימון עד לקבלת מרקם חלק.
3. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים מעט שמן זית. מטגנים את פילה הסלמון כ-3-4 דקות מכל צד עד שהוא מבושל היטב. מוציאים מהמחבת ומפוררים לחתיכות.
4. באותה מחבת, מוסיפים את הפסטה המבושלת ואת הפסטו שהכנו. מערבבים היטב עד שהפסטה מצופה באופן אחיד בפסטו.
5. מוסיפים את חתיכות הסלמון ומערבבים בעדינות.
6. מגישים חם עם מעט פרמזן מגורד מעל לקישוט.