1. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס. מניחים את הפלפל האדום, הקישוא והבצל על תבנית אפייה, מזלפים מעל כף שמן זית ומפזרים מעט מלח ופלפל. קולים בתנור כ-15 דקות עד שהירקות מתרככים ומשחימים קלות.
2. בזמן שהירקות בתנור, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
3. במחבת גדולה מחממים 2 כפות שמן זית ומוסיפים את השום הכתוש. מטגנים קלות עד שהשום מתחיל להזהיב.
4. מוסיפים למחבת את הסלמון המעושן ומטגנים כ-2 דקות תוך ערבוב.
5. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת ומערבבים היטב כך שהפסטה תספוג את הטעמים.
6. מוסיפים את הירקות הקלויים למחבת ומערבבים בעדינות.
7. מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון לפי הטעם. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם.