1. בקערה בינונית, ערבבו את קמח החומוס עם המים עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
2. הוסיפו לתערובת את המלח, הכורכום והפלפל השחור וערבבו היטב.
3. במחבת גדולה, חממו את שמן הזית על אש בינונית והוסיפו את הבצל הקצוץ. טגנו עד שהבצל מתחיל להזהיב.
4. הוסיפו את השום הכתוש והמשיכו לטגן עוד כדקה.
5. הוסיפו את הפטריות והטופו למחבת וטגנו עד שהפטריות מתרככות והטופו מתחיל להזהיב.
6. שפכו את תערובת קמח החומוס למחבת וערבבו בעדינות עם מרית עד שהתערובת מתחילה להתקשות ולהפוך למקושקשת.
7. הוסיפו את שמרי הבירה אם בחרתם להשתמש בהם, וערבבו בעדינות.
8. הגישו חם עם פטרוזיליה קצוצה מעל לקישוט.