1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף ורך.
2. מוסיפים את השום והפלפל החריף וממשיכים לטגן עוד כדקה.
3. מוסיפים את עלי התרד והקייל ומבשלים עד שהם מתרככים ומאבדים מנפחם, כ-5 דקות.
4. מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
5. יוצרים גומות בתערובת הירקות ושוברים לתוכן את הביצים. מכסים את המחבת ומבשלים עד שהביצים מתייצבות לפי הטעם, כ-5-7 דקות.
6. אם רוצים, מפזרים מעל גבינת פטה לפני ההגשה.