
1. מתחילים בחיתוך המנגו לקוביות קטנות ומניחים בקערה גדולה.
2. מוסיפים את החומץ, מיץ הלימון, הכורכום, הכמון, הפפריקה החריפה והמלח לקערה ומערבבים היטב עד שכל הקוביות מצופות בתערובת.
3. מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית ומוסיפים את השום הכתוש. מטגנים קלות עד שהשום מתחיל להזהיב.
4. מוסיפים את תערובת המנגו למחבת ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהמנגו מתרכך והתערובת מסמיכה.
5. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב עד שהוא נמס בתערובת.
6. מסירים מהאש ומניחים לעמבה להתקרר לטמפרטורת החדר לפני שמעבירים לצנצנת אטומה.
7. שומרים במקרר עד שבועיים ונהנים מהטעם המיוחד בכל הזדמנות!