1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה, מערבבים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת קרמית.
3. מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל וממשיכים לערבב עד שהתערובת אחידה.
4. מנפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומוסיפים לתערובת החמאה. מערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
5. מוסיפים את הקוקוס הטחון ומערבבים בעדינות עד שהוא מתפזר באופן שווה בבצק.
6. יוצרים כדורים קטנים מהבצק ומניחים על התבנית במרווחים.
7. אופים בתנור שחומם מראש כ-12-15 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות קלות.
8. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר על רשת.
9. מגישים ונהנים!