1. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים ומניחים על תבנית אפייה.
3. מזלפים שמן זית על הכרובית, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
4. קולים את הכרובית בתנור במשך 25-30 דקות עד שהיא מזהיבה ורכה.
5. בינתיים, מכינים את הטחינה הירוקה: מערבבים בקערה את הטחינה הגולמית, מיץ הלימון והמים עד לקבלת מרקם חלק.
6. מוסיפים את הפטרוזיליה, הכוסברה והשום ומערבבים היטב.
7. מוציאים את הכרובית מהתנור ומניחים לה להתקרר מעט.
8. מערבבים את הכרובית הקלוייה עם הטחינה הירוקה ומגישים.