1. מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף.
2. מוסיפים את הגזר המגורר וממשיכים לטגן עוד כ-2 דקות.
3. מוסיפים את גרגרי החומוס, הצימוקים והתבלינים ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את הקוסקוס ומערבבים כך שכל הגרגרים יכוסו בשמן ותבלינים.
5. מוסיפים את המים הרותחים והמלח, מערבבים ומכסים את הסיר.
6. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה למשך 10 דקות.
7. לאחר מכן, פותחים את המכסה ומערבבים את הקוסקוס בעדינות עם מזלג כדי להפריד את הגרגרים.