1. הכינו את קרם הקשיו: סננו את הקשיו והכניסו לבלנדר יחד עם מיץ הלימון, סירופ המייפל, שמן הקוקוס, גרידת הלימון ותמצית הווניל. ערבבו עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
2. הכינו את בסיס הפאי: ערבבו את הגרנולה עם שמן הקוקוס המומס והניחו בתחתית תבנית פאי. לחצו היטב כדי ליצור בסיס אחיד.
3. מזגו את קרם הקשיו על בסיס הגרנולה והחליקו את החלק העליון בעזרת כף.
4. הכניסו למקרר למשך לפחות 4 שעות להתייצבות.
5. לפני ההגשה, ניתן לקשט בפרוסות לימון או גרידת לימון נוספת.