1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר.
2. מוסיפים את המים הפושרים ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
3. מוסיפים את המלח, אגוזי המלך וגרעיני החמנייה ולשים שוב עד שהכל מתערבב היטב.
4. מכסים את הקערה במגבת לחה ומניחים לתפיחה במקום חמים למשך שעה.
5. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
6. מעבירים את הבצק לתבנית אפייה ומעצבים לצורת כיכר.
7. אופים בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות או עד שהלחם מזהיב ונשמע חלול כשמקישים עליו.
8. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר על רשת לפני הפריסה.