1. שטפו את העדשים היטב והניחו בצד.
2. במחבת גדולה, חממו את שמן הקוקוס על חום בינוני. הוסיפו את הבצל וטגנו עד שהוא שקוף.
3. הוסיפו את השום והג'ינג'ר וטגנו עוד דקה.
4. הוסיפו את אבקת הקארי והכורכום וערבבו היטב.
5. הוסיפו את העדשים, חלב הקוקוס ושתי כוסות מים. הביאו לרתיחה, הנמיכו את האש ובשלו כ-30 דקות עד שהעדשים רכות.
6. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
7. במקביל, בשלו את אורז היסמין: הביאו לרתיחה שתי כוסות מים, הוסיפו את האורז, הנמיכו את האש ובשלו כ-10 דקות עד שהמים נספגים והאורז רך.
8. הגישו את התבשיל על מצע אורז יסמין וקשטו בכוסברה טרייה.