1. חותכים את הטופו לקוביות בגודל בינוני ומניחים בקערה גדולה.
2. בקערה נפרדת, מערבבים את המיסו, סויה, שמן שומשום, חומץ אורז ודבש עד לקבלת מרינדה אחידה.
3. יוצקים את המרינדה על הטופו ומערבבים בעדינות כך שכל הקוביות יהיו מצופות היטב.
4. מוסיפים את זרעי הצ'יה ותערובת העשבים ומערבבים שוב.
5. מכסים את הקערה ומניחים במקרר למשך 20 דקות לספיגת טעמים.
6. מחממים מחבת על אש בינונית ומטגנים את קוביות הטופו עד שהן מזהיבות מכל הצדדים, כ-10 דקות.
7. מגישים חם עם תוספת של עשבים טריים מעל.