1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה מערבבים את קמח הטף, קמח השקדים, הכורכום והמלח.
3. מוסיפים את שמן הזית והמים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
4. מוסיפים את זרעי הפשתן ומערבבים שוב.
5. מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעובי של כ-3 מ"מ.
6. חותכים את הבצק לריבועים או לצורות הרצויות ומניחים על התבנית המוכנה.
7. אופים בתנור כ-25-30 דקות או עד שהקרקרים זהובים ופריכים.
8. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לפני ההגשה.