
1. חממו תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. קלפו את הסלקים וחתכו אותם לקוביות בגודל בינוני.
3. הניחו את קוביות הסלק בתבנית אפייה, זלפו מעל שמן זית, ותבלו במלח ופלפל.
4. אפו את הסלקים בתנור במשך 30-40 דקות, עד שהם רכים.
5. בזמן שהסלקים בתנור, קלו את אגוזי המלך במחבת יבשה על אש בינונית למשך 5 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
6. הוציאו את הסלקים מהתנור ותנו להם להתקרר מעט.
7. בקערה גדולה, ערבבו את הסלקים האפויים עם גבינת הפטה המפוררת ואגוזי המלך הקלויים.
8. הוסיפו חומץ בלסמי וערבבו בעדינות.
9. הגישו את הסלט על מצע עלי רוקט או חסה.