1. חממו תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
2. במחבת גדולה, חממו שמן זית והוסיפו את הבצל והשום. טגנו עד שהבצל שקוף.
3. הוסיפו את הטופו המפורר וטגנו עוד 5 דקות.
4. הוסיפו את הכוסמת המבושלת, הפטרוזיליה, הכוסברה, הנענע, מלח ופלפל. ערבבו היטב והסירו מהאש.
5. רדדו את בצק העלים וחתכו לריבועים בגודל הרצוי.
6. הניחו כף מהמילוי במרכז כל ריבוע וקפלו לצורת משולש או ריבוע, לחצו על הקצוות לסגירה.
7. הברישו את הבורקסים בביצה טרופה והניחו על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
8. אפו בתנור שחומם מראש כ-20-25 דקות, או עד שהבורקסים זהובים ופריכים.
9. הוציאו מהתנור והניחו להתקרר מעט לפני ההגשה.