1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס ומשמנים תבנית אפייה בגודל בינוני.
2. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.
3. בקערה נפרדת, טורפים את הביצים ומוסיפים את השמן, החלב, סירופ המייפל ותמצית הווניל. מערבבים היטב.
4. מאחדים את התערובות על ידי הוספת התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
5. יוצקים את הבלילה לתבנית המשומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש.
6. אופים במשך 45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
7. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגה להתקרר לפני ההגשה.