1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומוסיפים את רצועות העוף. מקפיצים עד שהעוף מזהיב ומבושל.
2. מוסיפים את הבצל, הגזר, הפלפל והברוקולי וממשיכים להקפיץ עד שהירקות מתרככים.
3. מוסיפים את השום הכתוש ומקפיצים עוד דקה.
4. מערבבים בקערה קטנה את רוטב הסויה, הדבש ושמן השומשום ושופכים למחבת. מערבבים היטב.
5. מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות היצרן ומוסיפים למחבת. מערבבים עד שהכל מתאחד.
6. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים עם כוסברה קצוצה מעל.