
1. חממו את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית.
2. הוסיפו את הבצל והטגנו עד שהוא שקוף.
3. הוסיפו את השום והצ'ילי והמשיכו לטגן עוד דקה.
4. הוסיפו את האורז וערבבו היטב כך שכל גרגר יצופה בשמן.
5. הוסיפו את הכמון, הפפריקה, המלח והפלפל וערבבו.
6. הוסיפו את המים והביאו לרתיחה.
7. הנמיכו את האש, כסו את הסיר ובשלו כ-20 דקות עד שהאורז סופג את כל הנוזלים.
8. הוסיפו את השעועית השחורה וערבבו בעדינות.
9. כסו את הסיר ובשלו עוד 10 דקות.
10. הסירו מהאש והוסיפו את הכוסברה הקצוצה לפני ההגשה.