1. מחממים את השמן זית בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף.
2. מוסיפים את קוביות הדלעת ומבשלים כ-5 דקות עד שהן מתרככות מעט.
3. מוסיפים את האורז ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את המים, חלב הקוקוס, הסוכר החום והקינמון. מערבבים ומביאים לרתיחה.
5. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות עד שהאורז סופג את כל הנוזלים ומתרכך.
6. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים בעדינות.
7. אם רוצים, מפזרים מעל אגוזי מלך קצוצים לפני ההגשה.