1. בסיר גדול, הביאו לרתיחה מים עם מעט מלח והוסיפו את הפסטה. בשלו לפי הוראות היצרן עד לדרגת אל דנטה.
2. בזמן שהפסטה מתבשלת, הכינו את רוטב הקשיו: סננו את הקשיו והעבירו לבלנדר. הוסיפו 2 כוסות מים, שמן זית, שום, שמרי בירה, מיץ לימון, מלח ופלפל. ערבבו עד לקבלת מרקם חלק.
3. סננו את הפסטה והחזירו אותה לסיר. הוסיפו את רוטב הקשיו והזיתים וערבבו היטב על אש נמוכה למשך 2-3 דקות עד שהרוטב מתחמם והפסטה מצופה היטב.
4. הגישו חם עם פטרוזיליה קצוצה מעל לקישוט.