1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
2. בזמן שהפסטה מתבשלת, מכינים את קרם האבוקדו: במעבד מזון, מערבבים את האבוקדו, עלי הבזיליקום, מיץ הלימון, השום ושמן הזית עד לקבלת מרקם חלק.
3. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. אם רוצים, מוסיפים גם את גבינת הפרמזן ומערבבים.
4. מערבבים את הפסטה המבושלת עם קרם האבוקדו עד שהפסטה מצופה היטב.
5. מגישים מיד ומקשטים בעלי בזיליקום נוספים ופרוסות לימון אם רוצים.