1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
2. במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על חום בינוני ומוסיפים את השום הכתוש. מטגנים עד שהשום מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את הקמח למחבת ומערבבים היטב עד שהוא נספג בשמן.
4. מוסיפים את חלב השקדים וחלב הקוקוס בהדרגה, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
5. מוסיפים את גבינת הפרמזן ומערבבים עד שהיא נמסה לחלוטין ברוטב.
6. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
7. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת ומערבבים עד שהיא מצופה ברוטב.
8. מפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים חם.