1. מחממים את שמן הזית בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף.
2. מוסיפים את הגזרים, הסלרי ותפוחי האדמה ומטגנים כ-5 דקות.
3. מוסיפים את הקישוא, השעועית הירוקה וממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
4. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות וציר הירקות ומביאים לרתיחה.
5. מוסיפים את הפסטה, מלח, פלפל ועשבי התיבול ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
6. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומבשלים עוד 5 דקות.
7. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
8. מגישים חם עם לחם טרי בצד.