1. חממו תנור ל-150 מעלות צלזיוס (300 מעלות פרנהייט).
2. בקערה גדולה, ערבבו את כל המרכיבים היבשים: שיבולת שועל, אגוזי מלך, אגוזי לוז, שקדים, גרעיני חמניה, גרעיני דלעת וקוקוס.
3. בקערה נפרדת, ערבבו את הדבש, שמן הקוקוס, קינמון ומלח עד לקבלת תערובת אחידה.
4. שפכו את התערובת הנוזלית על המרכיבים היבשים וערבבו היטב עד שכל המרכיבים מצופים.
5. פרסו את התערובת על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה בשכבה אחידה.
6. אפו בתנור במשך 30 דקות, תוך ערבוב כל 10 דקות, עד שהגרנולה זהובה ופריכה.
7. הוציאו מהתנור ותנו לגרנולה להתקרר לחלוטין לפני האחסון בכלי אטום.