1. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס ושמנו תבנית אפייה.
2. בקערה גדולה, ערבבו את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
3. בקערה נפרדת, טרפו את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
4. הוסיפו את היוגורט, שמן הזית, גרידת הלימון, מיץ הלימון, הדבש ותמצית הווניל וערבבו היטב.
5. הוסיפו את התערובת הרטובה לתערובת הקמח וערבבו עד לקבלת בלילה אחידה.
6. שפכו את הבלילה לתבנית ואפו במשך 40 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
7. הניחו לעוגה להתקרר לפני ההגשה.