1. בקערה גדולה, טורפים את הביצים עם מעט מלח ופלפל.
2. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית.
3. מוסיפים למחבת את הבצל הירוק ומטגנים קלות עד שהוא מתחיל להתרכך.
4. מוסיפים את העגבניות השרי והזיתים וממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות.
5. יוצקים את תערובת הביצים למחבת ומפזרים מעל את גבינת הפטה המפוררת.
6. מבשלים על אש נמוכה עד שהביצים מתחילות להתייצב, ואז מקפלים את החביתה לחצי.
7. ממשיכים לבשל עוד 2-3 דקות עד שהחביתה מוכנה לחלוטין.
8. מעבירים את החביתה לצלחת הגשה ומפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה לקישוט.
9. מגישים חם לצד סלט טרי או לחם קלוי.