1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
2. במחבת גדולה מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף.
3. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
4. מוסיפים את הקישואים ומבשלים עד שהם מתרככים, כ-5 דקות.
5. מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהוא נובל.
6. מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד שהאלכוהול מתאדה, כ-2 דקות.
7. מוסיפים את השמנת המתוקה, מלח ופלפל, ומבשלים עוד 2-3 דקות עד שהרוטב מסמיך.
8. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת ומערבבים היטב עד שהפסטה מצופה ברוטב.
9. מגישים חם עם גבינת פרמזן מגוררת מעל.