אין כמו שניצל טרי וקריספי, אבל מה עושים כשצריך להכין אותו מראש? הנה כמה טיפים שיעזרו לכם לשמור על השניצל שלכם טעים ופריך גם אחרי כמה שעות.
בחירת הבשר הנכון
השלב הראשון לשניצל מושלם הוא בחירת הבשר. כדאי לבחור בחזה עוף טרי ואיכותי. אם אתם מעדיפים שניצל בקר, ודאו שהבשר טרי ולא קפוא. בשר טרי ישמור על עסיסיותו ויתרום לקריספיות של השניצל.
הכנה נכונה של הציפוי
הציפוי הוא חלק חשוב בשמירה על הקריספיות. השתמשו בפירורי לחם טריים או בפנקו, שהם פירורי לחם יפניים שנותנים קריספיות מיוחדת. ניתן להוסיף תבלינים כמו פפריקה, שום גבישי או עשבי תיבול יבשים כדי להעשיר את הטעם.
טכניקת הטיגון המושלמת
כדי לשמור על השניצל קריספי, חשוב לטגן אותו בשמן חם מאוד.
שמירה על השניצל לאחר הטיגון
אחרי הטיגון, הניחו את השניצלים על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן. לאחר מכן, הניחו אותם על רשת כדי לאפשר לאוויר לזרום סביבם ולשמור על הקריספיות. אם אתם מתכננים לשמור את השניצלים למאוחר יותר, הכניסו אותם לתנור מחומם קלות כדי לשמור על החום והקריספיות.
חימום מחדש בצורה נכונה
כדי לחמם מחדש את השניצלים מבלי לאבד את הקריספיות, השתמשו בתנור ולא במיקרוגל. חימום בתנור בטמפרטורה נמוכה יחסית ישמור על הקריספיות ויחמם את השניצל בצורה אחידה.
עם הטיפים האלו, תוכלו ליהנות משניצל טעים וקריספי גם אחרי הכנה מראש.